Poročne torte

Kristina je poročno torto pripravila že številnim okoliškim parom, ki so se odločili za ta pomemben korak. Sčasoma je glas o njenih tortah segel vedno dlje, zaradi oblikovne posebnosti in svežih ter dobrih okusov, pa so njene torte pristale že v mariskateri izdaji poročnih revij.

Torte, ki jih pripravljamo v naši gostilni, so drugačne od tort, ki jih je danes mogoče naročiti v večini slaščičarn, česar nekateri pari ne sprejmejo z veseljem, po drugi strani pa je to naša prednost in razlog mnogih, ki se tudi po poroki vračajo po naše torte še za vsa ostala slavja in priložnosti.

“Delež parov sprašuje po torti, okrašeno s sladkorno, t.i. ticcino maso, vendar tega v moji ponudbi ni, prav tako tovrstne okrasitve ne načrtujem v prihodnosti. Moj cilj je torta, ki gostom ostane v spominu tudi po tem, ko je že razrezana in veliko raje vidim, da si svatje in nenazdanje tudi mladoporočenca torto zapomnijo po okusu, kot po pravljični okrasitvi, pod katero pa je slaščica brez okusa in sočnosti.” Kristina Kozjek, slaščičarka.