Zaključene družbe

 

Gostilna v novejšem delu sprejme med 40 in 50 oseb, skupno pa do 80 oseb. Pri razporeditvi miz se prilagodimo željam gostom in prostor po želji tudi okrasimo.

Manjše zaključene skupine kot so družbe ob praznovanju krsta, obhajila, birme in rojstnega dne v ožjem krogu družine in prijateljev lahko, odvisno od razpoložljivosti, povpraševanja in števila povabljenih oseb, namestimo v želenem delu gostilne, ki je namenjen samo njim in za ostale goste nedostopen. Trudimo se, da gostom pričaramo želeno stopnjo intime in zasebnosti in se poskušamo v čim večji meri prilagoditi željam slavljencev in njihovih najbližjih.

Večje zaključene skupine običajno zasedejo ves prostor gostilne, torej oba restavracijska dela (stari in novi del). Z ustrezno razporeditvijo zagotovimo tudi plesišče in ustrezen prostor za ansambel, možna pa je tudi izposoja zvočnikov in ostale opreme za predvajanje glasbe. Z veseljem strežemo mladoporočencem, abrahamovcem in vsem drugim slavljencem.

Ker se trudimo za celostno postrežbo zaključenih družb, ustrežemo tudi posebnim željam glede pijače, prav tako pa poleg glavnih jedi na željo gostov poskrbimo za sadje in pecivo. Domača slaščičarna poskrbi tudi za slavnostno torto, zato slavljencu prihranimo veliko časa in logistike, saj je za pogostitev v celoti poskrbljeno na enem mestu.

Zaključenim družbam, željnim plesa in zabave lahko ponudimo nastop hišnega ansambla – dua TomLuk, ki je vešč igranja in zabavanja gostov pozno v noč na vseh vrstah zabav – porokah, rojstnih dnevih, novoletnih zabavah, različnih obletnicah ter tematskih zabavah.